Contactgegevens

Telefoon:
Algemeen: 033 47 57 180
Reparatiestatus (Alleen SMS of Whatsapp): 06 154 07 224
WhatsApp

Bezoekadres:
DUO Computers
Chromiumweg 57
3812 NL Amersfoort

E-Mail: vragen@duocomputers.nl

KVK: 30167150

Openingstijden computers winkel:
dinsdag, woensdag, vrijdag & zaterdag – 10:00 tot 17:00
zondag, maandag & donderdag – is de winkel GESLOTEN en zijn we op locatie bij bedrijven aan het werk

Belangrijke informatie

Het is bij ons in de winkel gezellig druk en daarom zal elke reparatie die wordt ingenomen, in de wachtrij worden opgenomen. Mocht u spoed / haast hebben bij uw reparatie, (bijvoorbeeld vanwege zakelijke redenen) dan hebben wij daar een spoed tarief en speciale regelingen voor. U kunt hiernaar vragen in de winkel.

Zakelijke klanten kunnen tevens ook terecht bij onze zakelijke afdeling DUO Automatisering die u hier kunt vinden: http://www.duoautomatisering.nl

Bezoekadres:

Routebeschrijving:

Blauwe route:
Rij vanaf de Amsterdamseweg rechtsaf de Industrieweg op. Neem dan de afslag links achter de Gamma langs de Textielweg in en rij deze af. Ga daarna naar links de mijnbouw weg op en ga daarna rechtsaf de Chromiumweg in. Rij dan door tot u de garage ziet met nummer 57 erop. (naast Suvaal) U kunt daar de parkeerplaatsen vinden en onze ingang.

Rode route:
Rij de Amsterdamseweg af tot de Praxis in zicht komt. Ga voor de Praxis rechtsaf. Rij dan door tot het kruispunt voor de brug en steek daar rechtsaf de Nijverheidsweg-Noord in. Rij dan de eerste rechts de Magnesiumweg in. Op het einde van de weg slaat u rechtsaf de Chromiumweg in en dan ziet u ons bord al staan. Onze winkel zit naast de garagedeur met nummer 57.