OVER DUO

Over DUO Computers : 

Al meer dan 20 jaar computerreparatie en laptopreparatie in Amersfoort

Sinds 1998 repareert DUO Computers pc’s en laptops en biedt het bedrijf ICT-ondersteuning in de omgeving Amersfoort. We hebben onze eigen reparatie-afdeling en voeren elke computerreparatie en laptopreparatie zelf uit. We ontzorgen computergebruikers op alle niveaus. Denk aan particulieren waarvan de computer een opfrisbeurt nodig heeft, maar ook aan mkb’ers en zzp’ers met ‘zware’ werklaptops die gerepareerd moeten worden.

Tevens hebben we ook een missie: we zijn tegen de wegwerpcultuur! Computers en laptop die wel gewoon 12 jaar mee gaan.
we zijn voor duurzaam gebruik van computers en laptops door middel van reparatie en refurbishing

Over DUO Automatisering

DUO Automatisering focust zich op ICT-oplossingen en -ondersteuning voor zzp’ers en mkb’ers. Goed georganiseerde ICT is tegenwoordig de basis voor elke onderneming. Of u nu een eenmanszaak of een groter bedrijf runt.

Onze werkwijze
DUO Automatisering levert voor elke klant maatwerk. Daarom zorgen we voor een duidelijk naslagwerk van uw ICT-infrastructuur. Hierin leggen we aan de hand van overzichtelijke schema’s uit hoe uw ICT-bedrijfsinfrastructuur werkt. We vinden het belangrijk om voor u inzichtelijk te maken hoe wij de ICT-oplossingen hebben opgeleverd.

Technisch maatwerk

Meerdere harde schijven in uw pc of heeft u speciale wensen zoals het op maat maken van uw PC? Het kan allemaal bij DUO Computers. Ook voor ander computermaatwerk gaan we graag voor u aan de slag.

Contact opnemen
Meer informatie over DUO Automatisering en onze ICT-oplossingen?