REPARATIES

Computerreparatie en laptopreparatie in Amersfoort: DUO Computers fikst het voor u

DUO Computers voert reparaties uit van alle merken computers en laptops. Voordat u een reparatieverzoek bij ons indient, hebben we de meestgestelde vragen over onze computerreparaties voor u op een rijtje gezet. Het is handig om deze eerst even door te lezen. Zo bent u misschien direct geholpen. Dat bespaart u weer een bericht.

Meestgestelde vragen over computerreparaties bij DUO

Hoe lang duurt een reparatie?

Een reparatie duurt gemiddeld 1 dag, maar is vaak dezelfde dag al klaar. We proberen uw pc of laptop zo snel mogelijk te repareren. Heeft u spoed, neem dan even contact met ons op.

Wat kost een reparatie?

Dat is per reparatie verschillend. Het ene probleem is natuurlijk het andere niet. Voor korte ingrepen rekenen wij meestal een minimum bedrag van € 15,-. Bij reparaties buiten de garantietermijn of niet geconstateerde klachten, brengen we minimaal € 25,- onderzoekskosten in rekening.

Waar vind ik de status van mijn reparatie?

Voor informatie over de voortgang van de reparatie kunt u mailen naar vragen@duocomputers.nl. Of u kunt een whatsapp signal of sms contact opnemen via 06 154 07 224 onder vermelding van uw RA-nummer. U vindt uw RA-nummer op de reparatiebon.

Mijn reparatie is klaar, wat nu?

U ontvangt een sms of een telefoontje als de reparatie is uitgevoerd.

Kunnen jullie ook een computer ophalen?

We hebben een haal- en brengservice in Amersfoort en omgeving. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. De pc of laptop halen we dan bij u op voor € 15,-.

Vervangen jullie ook laptopschermen?

Absoluut. De prijs voor het vervangen hangt echter af van het type scherm. Arbeidskosten komen daar dan nog bovenop. Deze arbeidskosten zijn afhankelijk van de tijd die het kost om een scherm te vervangen. Dit is per laptop anders en kunnen we helaas niet altijd van tevoren bepalen.

Wat voor garantie leveren jullie?

DUO Computers levert op de door ons uitgeleverde hardware 24 maanden garantie. Dit is dus puur hardware-matige garantie. Fouten in de software door bijvoorbeeld eigen toedoen vallen hier niet onder.

Oh nee, dataverlies. Wat nu?

DUO Computers is niet aansprakelijk voor uw software en gegevens. Wij verwachten dat u zelf een back-up maakt. Het kan zijn dat door sommige reparaties, data en software verloren raakt.

Wij zullen altijd ons best doen om dat niet te laten gebeuren. Jammer genoeg kan het niet altijd voorkomen worden.

Wilt u graag advies hoe maak ik goed een back-up kom dan gerust langs.