Ja!  we zijn gewoon open!

Voor alle thuiswerkers en zzp’ers doen wij

reparaties aan computers of laptops.

DUO Computers in Amersfoort voor computerreparaties en meer

Blijft uw laptopscherm op zwart staan? Voert uw pc niet meer de taken uit die u ‘m opdraagt? Een computer die niet meer goed werkt is ontzettend vervelend. Of u uw apparaat privé of zakelijk gebruikt, het probleem moet zo snel mogelijk worden opgelost. DUO Computers in Amersfoort is al meer dan twintig jaar dé specialist in computer- en laptopreparaties voor particulieren en bedrijven.

Langzame pc of laptop? DUO Computers heeft de oplossing

Een trage pc of laptop. Bij ons de meest gehoorde frustratie van computergebruikers. Het is een veelvoorkomend probleem dat zich na langer gebruik voordoet. Een deel van die traagheid is vrij simpel door ons op te lossen met een APK van uw computer of laptop of een goede opschoonbeurt. Soms is een wat grotere ingreep nodig. Bijvoorbeeld het vervangen van uw verouderde harde schijf door een snellere, stabielere en meer duurzame SSD. Wij zetten al uw data over inclusief uw programma’s. U bent dus geen programma’s kwijt. Uw pc of laptop werkt weer snel, waardoor u ook sneller kunt werken. Bovendien blijft uw data langer veilig en bruikbaar. Wij hebben veel onderdelen van alle laptopmerken op voorraad, zodat u snel geholpen kunt worden.

Bezoek DUO Computers

Breng uw computer of laptop langs op de Chromiumweg 57 in Amersfoort. Wij zijn dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag geopend tussen 10:00 en 17:00 uur. Op dinsdagen en woensdagen zijn de inloopdagen. Op deze dagen kunt u altijd binnenstappen met kleine reparatievragen en -verzoeken. Het is ook mogelijk om online een reparatieverzoek in te dienen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.