Webdesign

Duo Computers biedt naast computer en laptop reparaties, nu ook webdesign werkzaamheden aan voor particuliere en zakelijke klanten! Dit doen wij in samenwerking met The Imagineering Suite in Amersfoort. Ook de website waar u nu naar kijkt is door deze partij gemaakt.

Zoekt u een website voor uw bedrijf, uw hobby of andere doeleinden, dan kunt u voor dat webdesign bij ons terecht. Ons doel is om een website te maken die volledig aansluit bij uw wensen en behoeftes.

Webdesign kan natuurlijk geleverd worden in alle soorten en maten en daarom bestaat er niet zoiets als één standaard website. Wij bieden daarom een openingsgesprek altijd GRATIS aan zodat we met u samen kunnen kijken naar wat uw wensen zijn en wat dat ongeveer zal gaan kosten. Op die manier kunnen we transparant met u samen kijken naar wat er mogelijk is.

De volgende diensten kunnen wij aanleveren bij het maken van uw website.

• Het ontwikkelen van een huisstijl qua kleur en vorm die zowel on- als offline te gebruiken is.
• Website teksten schrijven die geschikt zijn voor zowel online als offline gebruik.
• Het eventueel inrichten van een onlineverkoop punt op een website
• Een website maken die zowel op grote als kleine schermen goed bereikbaar is.

De hoeveelheid diensten die u van bovenstaande lijst afneemt, zal logischerwijs ook invloed hebben op de te rekenen prijs.

Hieronder vindt u een kleine greep uit de websites die door The Imagineering Suite gemaakt zijn:

U kunt voor meer websites en content gemaakt in The Imagineering Suite ook een kijkje nemen op de volledige portfolio website van de studio via deze link: http://www.thesuite.nl

Heeft u vragen of interesse in het afnemen van een website van ons?
Neem dan direct contact met ons op via deze link en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

The Imagineering Suite Webdesign